Фрайбург се наложи над втородивизионния Зандхаузен с 2:0 в осминафинален

...
Фрайбург се наложи над втородивизионния Зандхаузен с 2:0 в осминафинален
Коментари Харесай

Фрайбург е на четвъртфинал за Купата на Германия

Фрайбург се наложи над втородивизионния Зандхаузен с 2:0 в осминафинален мач от Купата на Германия. Първото попадение за „ орлите “ пристигна в 87-ата минута, когато след безредие от корнер Хамад Ал-Гадиуи си означи автогол. Нилс Петерсен постави точката на събитията в добавеното време, когато удвои задатъка на Фрайбург.

Двубоят стартира с незабавен напън на елитния отбор. Още 5 -ата минута след центриране в наказателното поле на Зандхаузен, Мишел Грегорич се извиси над всички и стреля с глава, само че Патрик Древес направи ужасно избавяне.

Грегорич бе изведен зад тила на отбраната в 37-ата минута, австрийският таран пое топката и шутира, само че ударът му не откри очертанията на вратата на Зандхаузен.

След центриране от корнер в 62-ата минута още веднъж Грегорич бе над всички във въздуха, само че топката прелетя около левия непряк дирек на вратата, защитавана от Древес.

Три минути преди края на постоянното време Винченцо Грифо центрира от корнер, а в наказателното пое Филип Линхарт стреля с глава, а топката рикошира в тялото на Хамади Ал-Гадиуи и влезе във вратата на Зандхаузен, с което „ орлите “ поведоха.

След рикошет в шестата минута на добавеното време на срещата Нилс Петерсен шутира от воле, с което вкара извънредно красиво попадение, с което постави завършек на интригата, а Фрайбург се класира към четвъртфиналната фаза на шампионата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР