Фрапиращи кадри разпространиха световни агенции от сграда в . At

...
Фрапиращи кадри разпространиха световни агенции от сграда в . At
Коментари Харесай

Фрапиращи кадри от срутената сграда в Индия, спасиха дете

Фрапиращи фрагменти разпространиха международни организации от постройка в.

At least 90 people, including children, are trapped in the debris of a five-story building that collapsed south of India`s financial capital Mumbai - police officials
— TRT World (@trtworld)
Въпреки че постройката не дава тип под останките й да има оживели, досега са извадени живи 60 души. Открита е и една  жертва.

More than 60 survivors pulled from collapsed building in India
— Yeni Şafak English (@yenisafakEN)
 Десетки затрупани под постройка в Индия Десетки затрупани под постройка в Индия
Най-малко 70 души са се озовали под отломките на срутила се 5-етажна постройка в Западна Индия, заяви Агенция Франс Прес. Сградата има 47 жилището, с...
Сред избавените е намерено и 4-годишно момченце.

Maharashtra: NDRF personnel rescued a 4 year old boy trapped under the debris at Raigad Building Collapse site.
— DD India (@DDIndialive)
Работниците към момента търсят повече от 20 души, които са хванати в капан под руините на пететажната постройка, написа БГНЕС.

| personnel at building collapse site, engaged in relief and rescue efforts.
— First India (@thefirstindia)
Припомняме, че случаят се случи нощес в индийския град Махад, на юг от финансовия център на Мумбай. Сградата е била с над 40 жилището.
 Заради светотатствен пост във Фейсбук против Мохамед се стигнало до конфликти с убити в Индия (ВИДЕО) Заради " светотатствен " пост във Фейсбук против Мохамед се стигнало до конфликти с убити в Индия (ВИДЕО)
Трима души са убити в индийския град Бангалор, откакто полицията е стреляла по тълпи, протестиращи против хипотетичен светотатствен пост...
Все още не са ясни аргументите за сриването.
Индийският министър на вътрешните работи Амит Шах съобщи, че случаят е покруса и че " се моли за сигурността на всички ".
Срутването на здания е постоянно срещано по време на мусоните в Индия през юни-септември, като рисковите структури поддават под тежестта на непрекъснатия дъжд.
Мусоните играят жизненоважна роля за увеличение на реколтата в селските региони в Южна Азия. Но също по този начин предизвикват гибел и опустошение, отприщват наводнения, провокират сриване на здания и унищожават ниско ситуирани села.
Смъртният брой от бедствия, свързани с мусони, тази година е над 1200, в това число над 800 живота, взети единствено в Индия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР