Французите от Renault показаха едно интересно превозно средство, наречено EZ-FLEX.

...
Французите от Renault показаха едно интересно превозно средство, наречено EZ-FLEX.
Коментари Харесай

Renault с експеримент за градските куриерски услуги

Французите от Renault демонстрираха едно забавно транспортно средство, наречено EZ-FLEX. То съставлява пробен електрически и обвързван лекотоварен автомобил, който по едно и също време е стилен и чевръст. Той е планиран, с цел да поддържа устойчивата подвижност и успеваемостта на доставките в градски зони.

С EZ-FLEX Renault започва нов взаимен, новаторски и невиждан метод за по-добро схващане на новите провокации, свързани с куриерските услуги. Renault EZ-FLEX ще бъде тестван от разнообразни експерти в Европа за събиране на значими данни за използването му и по-добро схващане на потребностите, свързани с ежедневните градски доставки.

Изследванията сочат, че размерът на превозените артикули в света се чака да нарасне четирикратно до 2050 година. В тази връзка, в края на 2018 година Renault показа своята визия за бъдещето на градските куриерски услуги през 2030 година с електрическия, самостоятелен и обвързван концептуален автомобил Renault EZ-PRO. С EZ-FLEX, електрически и обвързван автомобил, Renault продължава да се приготвя за бъдещето, като изследва новите приложения в областта на куриерските услуги.
 Renault с опит за градските куриерски услуги
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР