Французинът, чиито снимки използва за профила във Фейсбук Спас Василев,

...
Французинът, чиито снимки използва за профила във Фейсбук Спас Василев,
Коментари Харесай

Французинът, чиито снимки използва Спас-Александър: Не го познавам, шокиран съм

Французинът, чиито фотоси употребява за профила във Facebook Спас Василев, с който са осъществени измами, разгласи, че не познава българина. 

Александър Мартинез е схванал от другари за случая и е бил шокиран. 

" Мои другари, които работят във френски медии, видели репортаж по малкия екран тук и ме разпознали. После и аз видях този репортаж ", описа Мартинез пред Нова телевизия. 

Той разгласи, че е подал тъжба в полицията. Тъй като работи в авиосектора, а казусът е обвързван със замолетни билети, се е наложило да дава пояснения в работата си. 

" Получих толкоз доста позвънявания. Семейството ми беше толкоз ненадейно. Никой не е очаквал сходно нещо ", добави французинът.

" Напълно допустимо е да сме се засекли някъде. Знам, че той споделя, че е живял и учил във Франция. Е, аз не съм учил във Франция, тъй че... Казвам ви, не познавам този човек, само че не изключвам опцията някъде да сме се засичали ", споделя Мартинез.

По-рано днес Софийският градски съд остави в ареста Спас Василев. Той е упрекнат за машинация за 490 лева от 2012 година, поради която е бил разгласен за търсене. Към това са прибавени 3 преписки, в това число за последните измами, след които казусът стигна до медиите. 

По тях той няма обвинявания, само че съдът одобри, че би трябвало да ги вземе поради, тъй като те демонстрират, че е развивал еднотипна незаконна активност. 

По време на първото съвещание по делото юристът на Спас Василев разгласи, че клиентът му не се е занимавал с измами, а е желал да помага на хората. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР