Франция заяви, че ще настоява за облекчаване на екологичните разпоредби

...
Франция заяви, че ще настоява за облекчаване на екологичните разпоредби
Коментари Харесай

Френски фермери се стремят да поставят Париж „под обсада“ в протест срещу трактори

Франция съобщи, че ще упорства за облекчение на екологичните разпореждания на Европейския съюз за необработените аграрни земи тази седмица, защото трактори блокираха основните автомагистрали от Париж в понеделник и митингите на фермерите в цялата страна се ускориха.

Френското държавно управление в петък се отхвърли от проектите си за последователно понижаване на държавните дотации за селскостопански дизел и даде обещание понижаване на бюрокрацията и облекчение на екологичните разпореждания, само че фермерите организации обявиха, че това не е задоволително и дадоха обещание да засилят натиска.

Ръководителят на най-голямата земеделска организация във Франция сподели, че фермерите ще блокират всички съществени автомагистрали от Париж на към 28 благи от центъра. И в Брюксел придвижването по околовръстното шосе към столицата беше затруднено от ядосани фермери.

„ Това, което разбрахме е, че до момента в който митингът е надалеч от Париж, посланието не е прекосяване “, сподели Арно Русо, началник на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР