Франция въвежда задължителна 10-дневна за пътници от Аржентина, Чили и

...
Франция въвежда задължителна 10-дневна за пътници от Аржентина, Чили и
Коментари Харесай

Франция спира полетите от и до Бразилия

Франция вкарва наложителна 10-дневна за пасажери от Аржентина, Чили и Южна Африка заради възходящата угриженост по отношение на разновидностите на COVID-19, оповестява „ Дойче Веле “, цитирайки изказване на кабинета на френския министър председател.
Френските управляващи, които към този момент оповестиха във вторник прекъсването на въздушните връзки с Бразилия, с цел да се спре разновидността на вирус от тази страна, само че ще поддържат полети с Аржентина, Чили и Южна Африка, само че членовете на екипажа ще би трябвало да съблюдават наложителна 10-дневна карантина с открити високи санкции за неспазването й.
 Над 100 000 са към този момент жертвите на ковид във Франция Над 100 000 са към този момент жертвите на ковид във Франция
Броят на хората, умряли слез заразяване с ковид във Франция, мина психическата граница от 100 000. Само през последното...
Говорителят на изпълнителната власт Габриел Атал удостовери в изявление за станцията „ Франс Инфо “, че излизането от настоящия режим на затваряне във Франция ще стартира в средата на май с обновяване на търговията със артикули, които не са от първа нужда, открити тераси на заведения и културни институции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР