Франция смята, че развитието на търговските отношения с Русия и

...
Франция смята, че развитието на търговските отношения с Русия и
Коментари Харесай

Френски министър: Да създадем търговска ос от Европа към Китай през Русия

Франция счита, че развиването на комерсиалните връзки с Русия и Китай може да компенсира " възходящата несигурност " в връзките със Съединени американски щати и има намерение да сътвори „ комерсиална ос “ от Европа към Пекин през Москва.

Това съобщи френският министър на стопанската система и финансите Бруно Льо Мер.

„ Преминаваме от свят с владичество извънредно на трансатлантическите връзки към по-балансиран ", посочи министърът в изявление за вестник „ Уол стрийт джърнъл “.

Льо Мер разкритикува Вашингтон поради въвеждането на " екстериториални наказания " - или на закони, които не разрешават на непознатите компании, работещи в Съединени американски щати, да сътрудничат с Русия. Според него такива ограничения ще трансфорат Съединени американски щати в " де факто стражар на международната търговия ". " Това опонира на нашето виждане за многостранна международна търговия ", уверен е френският министър.

Той добави, че към този момент изискванията не разрешават да се анулират или смекчат антируските наказания, само че изрази вяра, че ситуацията ще се промени. Затова Франция и Русия би трябвало да поддържат и ускоряват съдействието и в изискванията на глобите, а също да се приготвят за оня ден, когато ограничавания отпаднат “, прикани Льо Мер. /РИА-Новости
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР