Франция се спаси щастливо от провал на старта на група

...
Франция се спаси щастливо от провал на старта на група
Коментари Харесай

Дешан недоволен от атаката, ще прави промени

Франция се избави щастливо от неуспех на старта на група С на Световното състезание по футбол и завоюва с 2:1 над Австралия, само че всички са наясно, че играчите на Дидие Дешан могат да играят доста по-добре.
Решение на видеоасистент-реферите осигуриха дузпа за петлите, които поведоха с точното осъществяване на Антоан Гризман. Но скоро по-късно беше отсъдена дузпа и за Австралия, осъществена за тъждество 1:1.

Също технология на голлинията обезпечи триумфа с попадение, което в началото беше записано на Пол Погба, само че по-късно е присъдено като автогол на Азиз Бехич.

" Не бяхме задоволително бързи. Нашата офанзива не беше по този начин добра, както аз желая да бъде ", разяснява селекционерът Дидие Дешан, който особено изрази разочарованието си от атакуващото трио в лицето на Антоан Гризман, Килиан Мбапе и Осман Дембеле: На хартия това е убийствена атакуваща мощност, само че против Австралия на терена в Казан бяха надалеч от цялостния си искра. "

" Нямаше прилив в играта ни. И тримата не играха в унисон с сътрудниците си. Просто би трябвало да бъдем по-добри, добави баскът и поздрави запасите Оливие Жиру, Блейс Матюиди и Набил Фекир. - Много е евентуално някой от тези трима футболисти да стартира като титуляр против Перу във втората среща в групата. "

France coach Didier Deschamps salutes Paul Pogba as he admits his side were lucky to beat Australia https://t.co/eNUJg8NUIs #WorldCup pic.twitter.com/8Kqpe6lIhP
— Kevin Palmer (@RealKevinPalmer) June 16, 2018
Също по този начин треньорът изрази удовлетворение от представянето на Погба: " Пол Погба сподели доста добра игра. Той е страховит състезател с необикновен капацитет. За него ще се приказва повече и повече. А до каква степен ще стигне, това никой не може да гадае сега. "

" Отборът е млад и в действителност в този момент се конструира. Понякога самостоятелни проблеми въздействат повече от екипен дисбаланс. Сигурен съм, че в идната среща ще изглеждаме доста по-добре ", сподели още треньорът на петлите.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 1 кръг, събота 16 юни  Франция 2:1краен резулат  Австралия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР