Франция се готви за предсрочни избори – днес там е

...
Франция се готви за предсрочни избори – днес там е
Коментари Харесай

Ден за размисъл: Франция се готви за предсрочните избори

Франция се готви за предварителни избори – през днешния ден там е ден за размисъл преди утрешните основни предварителни парламентарни избори.

Двустепенната система на гласоподаване планува всеки претендент, спечелил 12,5%, да отиде на втори тур

Те бяха свикани от президента Еманюел Макрон, откакто партията му претърпя тежка загуба на евровота на 9 юни.

Социолозите обаче не носят по-добри вести на ръководещата групировка, която е едвам на трето място в изследванията.

 Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев България 2 мин. Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев  Приказният свят на легендите и въображението на детето Advertorial 4 мин. Приказният свят на легендите и въображението на детето  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи Тази събота и неделя 2 мин. Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи  Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “ Тази събота и неделя 4 мин. Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “  Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор България 2 мин. Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор  Времето в събота: Слънчево с температури до 35° България 2 мин. Времето в събота: Слънчево с температури до 35°  Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев България 2 мин. Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев  Приказният свят на легендите и въображението на детето Advertorial 4 мин. Приказният свят на легендите и въображението на детето  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи Тази събота и неделя 2 мин. Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи  Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “ Тази събота и неделя 4 мин. Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “  Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор България 2 мин. Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор  Времето в събота: Слънчево с температури до 35° България 2 мин. Времето в събота: Слънчево с температури до 35°

Според прогнозите крайната десница води съкрушително с над 35% поддръжка.

Очаква се към 66% от гласоподавателите да отидат до урните в неделя. На последните парламентарни избори те бяха малко под 48%.

Съюзиха се комунисти, антикапиталисти, еколози и социалисти, само че от през вчерашния ден и те се карат между тях

Изборите стимулират освен тези, които поддържат националистите, само че и тези, които се пробват да им се опълчват, настояват анализаторите. 

На първо място излиза " Национален общ брой ", а на второ – новосформираният ляв фронт, в който се включиха даже социалистите, които избраха да загърбят Макрон.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР