Франция съобщи днес за 15 нови смъртни случая на заразени

...
Франция съобщи днес за 15 нови смъртни случая на заразени
Коментари Харесай

Коронавирусът уби още хора във Франция и Великобритания

Франция заяви през днешния ден за 15 нови смъртни случая на инфектирани с новия ковид, предадиха осведомителните организации, като се базират на френските здравни управляващи.

Общият брой на умрелите във Франция към този момент е 48. Потвърдените случаи на заразяване с ковид са 2281.

Смъртните случаи във Англия към този момент са седем след кончината на пациент на над 70-годишна възраст, съобщи Ройтерс, като се базира на английските здравни управляващи. Потвърдените случаи на болест с ковид във Англия през днешния ден към този момент са 456, заяви английското министерство на опазването на здравето.

Броят на доказаните случаи на заразяване с ковид в Германия към този момент са 1567, заяви през днешния ден Институтът "Роберт Кох ", представен от Ройтерс.

Основните музеи в испанската столица Мадрид краткотрайно ще спрат да одобряват гости поради епидемията на ковид, предават международните организации, като се базират на изказване на испанското министерство на културата. Музеите "Прадо ", "Кралица София " и "Тисен-Борнемиса " затварят порти за гости от на следващия ден.

В Испания инфектираните са 2140, а умрелите към този момент 48.

Правителството на Словения взе решение за цялостно спиране на придвижването на влаковете сред Любляна и Триест в границите на напъните против разпространяването на ковид.

Затварят се и всички автомобилни пътища сред двете страни като се изключи шест трансгранични прехода, където управляващите са оборудвали специфични пунктове за хигиеничен надзор. На територията на Словения ще могат да влизат връщащи се от

Апенините словенски жители, а също и чужденци с непрекъсната и краткотрайна регистрация в Словения.

Останалите пасажери ще би трябвало да показват удостоверение, документиращо, че са били подложени на тест за диагностициране на ковид в последните три дни, или да минат на медицински обзор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР