Франсоаз де Соуса Оливейра, съпруга на гръцкия посланик в Бразилия,

...
Франсоаз де Соуса Оливейра, съпруга на гръцкия посланик в Бразилия,
Коментари Харесай

Съпругата на гръцкия посланик в Бразилия влиза за 31 години в затвора заради убийството му

Франсоаз де Соуса Оливейра, брачна половинка на гръцкия дипломат в Бразилия, влиза за 31 години затвор за убийството му през 2016 година, заяви Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

" Съдът осъди Франсоаз де Соуза Оливейра на 31 години затвор, а любовникът ѝ, служител на реда Серджо Морейра, на 22 години ", гласи формалното известие.
 Бразилският съд реши: Бившият президент Лула Да Силва е почтен Бразилският съд реши: Бившият президент Лула Да Силва е почтен
Бразилският федерален съд отхвърли обвиняването на прокуратурата за корупция против някогашния президент Луис Инасио Лула да Силва, оповестява...

Едуардо Морейра, родственик на служителя на реда, е оневинен за убийството, само че е наказан на година затвор за укриване на тялото на посланика. Той към този момент е излежал тази присъда.

Гръцкият дипломат в Бразилия Кириакос Амиридис умря през декември 2016 година. Овъгленият му мъртвец бе открит в кола в Рио де Жанейро. Амиридис изчезна на 26 декември в Рио де Жанейро, където беше на коледна почивка със брачната половинка си, бразилка по рождение. Тя заяви и за изгубването му, само че следствието потвърди, че е провела убийството на своя 59-годишен брачен партньор.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР