Франки Бридж разкри, че е смятала, че животът й е

...
Франки Бридж разкри, че е смятала, че животът й е
Коментари Харесай

Франки Бридж си тръгна ужасена, след като откри тумор на шията си след ядрено-магнитен резонанс срещу главоболие

Франки Бридж разкри, че е считала, че животът й е приключил, когато лекарите откриха незлокачествен израстък на шията й след ядрено-магнитен резонанс.

35-годишната звезда от The Loose Women сподели на сътрудниците си, че е била „ ужасена “, откакто лекарите й споделили за образуването на врата й – само че за благополучие – не е раково. Франки, която е горда майка на синовете си Паркър, 9, и Картър, 7, отиде на ЯМР, откакто страдаше от изтощително главоболие.

Бившата певица от Saturday's беше свръхзагрижена за здравето си, като се има поради борбата с рака на обичаната й майка, и смяташе, че е вярно да отиде на ЯМР „ единствено за сигурност “. В поврат на непредвидени събития Франки влезе в сканирането, без да се опасява от най-лошото, и си потегли, чувствайки се ужасена, откакто й споделиха диагнозата.

„ Много пострадвам от главоболие, тъй че неотдавна бях на ЯМР “, изясни Франки. „ И напълно инцидентно откриха нещо на врата ми, тъй че трябваше да направя още един ЯМР и се оказа израстък, който е добр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР