ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателите в Кентъки придвижиха законопроект във

...
ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателите в Кентъки придвижиха законопроект във
Коментари Харесай

Законодателите в Кентъки придвижват законопроект, позволяващ издръжката за деца да започне с бременност

ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателите в Кентъки придвижиха законопроект във вторник, който ще даде правото да се събира прехрана за неродени деца, отразявайки по-широко изпитание в някои водени от републиканците щати да прокарат законодателство, предоставящо на плода същите права като на човек.

Мярката ще разреши на родителя да търси прехрана за дете до една година след раждането, с цел да покрие разноските за бременност. Законопроектът получи утвърждение от комисията на Сената за фамилиите и децата, изпращайки предлагането до целия Сенат. Това беше първото гласоподаване на законодателството, което беше показано в средата на януари и отнесено до комисията преди повече от месец. Републиканците имат свръхмнозинства в Сената и Камарата на представителите на Кентъки.

Кентъки е измежду минимум шест щата, в които законодателите са предложили ограничения, сходни на закона на Джорджия, който разрешава да се търси прехрана за деца след зачеването. Грузия също по този начин разрешава на бъдещи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР