Франк Вебер, член на борда на директорите на BMW AG

...
Франк Вебер, член на борда на директорите на BMW AG
Коментари Харесай

Новото BMW Серия 7: Ново измерение на технологиите и ексклузивността

Франк Вебер, член на борда на шефовете на BMW AG показва първите елементи за бъдещото BMW Серия 7 по време на Годишна конференция на BMW Group.

Няколко седмици преди международната му премиера и по отношение на днешната годишна конференция на BMW Group Франк Вебер, член на борда на шефовете на BMW AG, отговарящ за развойната активност, показва детайлите на новото BMW Серия 7. Фокусът е подложен върху първите софтуерни акценти, върху дизайна на предната част с типичните за BMW детайли и неповторимото преживяване в интериора с помощта на цифровите функционалности и извънредните материали. През април премиум автомобилният производител ще показа изцяло електрическото BMW i7 (среден разход на електрическа енергия: 22,5 - 19,5 кВтч/100 км съгласно WLTP; СО2 излъчвания: 0 г/км; планирани данни въз основата на настоящото равнище на разработка на автомобила), както и цялото ново моделно семейство на новото BMW Серия 7.

С BMW i7 с чисто електрическо задвижване премиум автомобилният производител от Бавария поредно уголемява своята гама за наслада от шофирането с нулеви местни излъчвания и в извънредния сегмент на своите върхови модели. „ Новото BMW Серия 7 е изцяло ориентирано към бъдещето с всеки подробност. Повече от всеки различен модел BMW Серия 7 е въплъщение на новаторската мощ на BMW “, сподели Вебер.

"Напълно електрическото BMW i7 в това време е и най-мощното BMW Серия 7. То предлага неповторима композиция сред най-хубавото преживяване при шофиране и ултимативното цифрово прекарване. С това автомобилът е съвършен за насочените към бъдещето, взимащи виновни решения пионери. “

При BMW i7 присъщите дизайнерски детайли като двойните фарове и BMW бъбрековидната решетка са интерпретирани по напълно нов метод за съвременно и мощно наличие. Особено дизайнерско изказване са горните светлинни детайли от кристално стъкло и светещите очертания на бъбрековидната решетка.

Интериорът е фокусиран върху новаторското потребителско преживяване, обезпечено от новите My Modes, както и последното потомство на системата за ръководство iDrive. My Modes разрешават точно в съгласие индивидуализиране на динамичните характерности и атмосферата в интериора. В допълнение към BMW Curved Display, нов вид светлинна и функционална лента в региона на арматурното табло и вратите обезпечава новаторско и съвременно образно и осезателно усещане. BMW Interaction Bar е част от вътрешното осветяване и също по този начин има интегрирани повърхности за ръководство. Новоразработеният панорамен стъклен покрив Sky Lounge също акцентира чувството за шир, модерност и уют в интериора на новото BMW Серия 7 с LED светлинни влакна, които могат да се настройват самостоятелно.

Задната част на BMW i7 предлага извънреден комфорт при пътешестване и задава нови стандарти за развлечение, предлагайки неповторимо кинематографично преживяване. Т. нар. theater Screen на BMW, който се движи от облицовката на покрива, е ултра-широк екран с 31-инчов екран, 32:9 панорамен формат на екрана и 8K стрийминг резолюция. Той трансформира задните седалки в извънреден, частен киносалон, в който пасажерите могат да избират своята персонална развлекателна стратегия от разнообразна гама от стрийминг предложения и да се любуват да я гледат, до момента в който пътуват в новите модели на BMW от най-голям клас.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР