Франк Стивънсън- един от най-емблематичните автомобилни дизайнери, работил за BMW,

...
Франк Стивънсън- един от най-емблематичните автомобилни дизайнери, работил за BMW,
Коментари Харесай

Франк Стивънсън иска ново мотоциклетно бъдеще

Франк Стивънсън- един от най-емблематичните автомобилни дизайнери, работил за BMW, Ferrari, Maserati, McLaren, MINI и Fiat, показва първата си разработка в света на мотоциклетите и по тъкмо към този на бъдещето им.

Без да навлиза в детайлности и благодарение на единствено една схема, само че с заричане за цялостни детайлности през втората половина на тази година, Стивънсън дава обещание ново измерение на мотоциклетния дизайн и редица новаторски решения, свързани с него.

признава, че мотоциклетната промишленост е в сериозен застой и че " през последните десетилетия се следят дребни промени или коренен прогрес в дизайна " им. Поради тази причина, Стивънсън и неговият екип от Frank Stephenson Design са решили да премислят мотоциклетната идея и слагат началото на упорит нов модел, който да въплъщава бъдещето на тази динамична промишленост, включително и задвижващата система.

" Нашата цел е да предизвикаме неналичието на нововъведения в промишлеността и да представим мотоциклет, който въплъщава бъдещето ", споделя Стивънсън. " Във Frank Stephenson Design виждаме голяма опция да разтърсим сегашната обстановка и да представим мотоциклет, който разполага с съвременна технология, радикални дизайнерски детайли и несравнима функционалност. Като обожател на мотоциклети е почтено да кажа, че това е и мой персонален буен план ".

Кото съществени акценти в новата си разработка, Стивънсън показва опцията от консолидираното на напълно електрическа задвижваща система с атомна клетка, дейна аеродинамика, регулируеми разстояние от пътя и седалка, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР