Франческо Кали, известен като Франки бой - глава на фамилията

...
Франческо Кали, известен като Франки бой - глава на фамилията
Коментари Харесай

Застреляха главата на фамилията Гамбино в Ню Йорк

Франческо Кали, прочут като " Франки пердах " - глава на семейството Гамбино, е бил убит в Ню Йорк нощес. Това е първото ликвидиране на мафиотски необут в града от 30 години, оповестиха американските медии.

Тялото на 53-годишния Франческо Кали е било намерено в дома му в Стейтън Айлънд към 21 часа в сряда с голям брой огнестрелни рани. Франки пердах е бил превозен до болница, само че лекарите единствено са установили гибелта му.

От полицията в Ню Йорк отхвърлят всякаква информация по случая, само че досега няма арестувани.

Свидетели описват, че са чули минимум шест изстрела. По непотвърдена информация килърът е съумял да избяга с мрачен на цвят автомобил.

Франческо Кали стана глава на семейството Гамбино през 2015 година, вземайки властта от 68-годишния Доменико Чефалу. Твърди се, че той се е стараел да не изпъква в общественото пространство, до момента в който е отпред на семейството. Затова постоянно е именуван и " Невидимият дон " .

Убийството му е първото на мафиотски необут от Ню Йорк, откогато Пол Кастелано беше погубен през 1985 година Джон Готи, който провежда покушението тогава, поема ръководството на семейството Гамбино.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР