Франческа е в шок. Получава електронен фиш със снимка на

...
Франческа е в шок. Получава електронен фиш със снимка на
Коментари Харесай

Съпруга даде на КАТ 3 бона за снимка на мъжа си, за да го хване с друга

Франческа е в потрес. Получава електронен фиш със фотография на фамилния автомобил. Шофирал брачният партньор ѝ Паоло. Сниман е в Модена. Той носел халката си, само че до него в колата е Илария. Казал на жена си Франческа, че е в офиса си в Рим за няколко дни. Заради неговия и още голям брой такива случаи санкциите в Италия към този момент няма да идват със фотоси.

Ако бе похарчил 20 евро за нискотарифен аероплан до София, италианецът нямаше да има този проблем. Оказва, че Италия изостава с 13 години от България. Там от 2 седмици не пращат фотоси на колите, които са се движили с превишена скорост. Поводът са издънки с неофициалните половинки.

Унас да не се пращат фотосите е процедура от 13 години. Причината е надалеч по-българска - тонерът бил безценен. Оттогава санкциите се пращат по пощата единствено с изложение на нарушаването.

Преди тази смяна обаче е имало не един и два абсурда поради фрагменти с любовници. Родна звезда да вземем за пример предложила 3000 лв. рушвет, с цел да получи фотографията за превишена скорост на брачна половинка си. Двамата били в бракоразвод, а на нея ѝ трябвало доказателство, че мъжът ѝ изневерява. Усъмнила се по мястото на нарушаването - централен столичен бул., до момента в който сякаш бил в интернационална командировка. От Пътна полиция не дали фотографията на дамата, написа " 24 часа ".

Кадрите могат да бъдат получени в КАТ, само че единствено от притежателя на автомобила. На места желаят такса от 2,50 лева на съображение, че това е документ. Още левче се заплаща, в случай че поискате да я получите на диск. Някои полицейски дирекции даже не дават фотографията, а единствено я демонстрират. Ако притежателят на колата каже, че не е карал той, фрагментът може да бъде забелязан и от индивида, посочен като водач.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР