Фракцията на организираните привърженици на столичния гранд „Левски“ – „Синя

...
Фракцията на организираните привърженици на столичния гранд „Левски“ – „Синя
Коментари Харесай

„Синя Враца“ събра левскарите на Коледен банкет и подари заря на съгражданите си /снимки/

Фракцията на проведените последователи на столичния гранд „ Левски “ – „ Синя Враца “, нощес подвигна празничен прием в центъра на града.
На "синия " ваучър посетители бяха ММА боецът Георги Валентинов, който е някогашен на Златка Райкова, и професионалният войник Дани Илиев от „ София Запад “, както и момчетата по плевенския „ Вандалс “. Специален посетител бе представителят на НКП Любомир Костадинов – Любо Младежа.
Датата на банкета не е инцидентно определена на 1.3.1.2 ACAB day.
На Коледния прием участваха над 80 индивида, като тържеството бе почетено даже от известни магистрати, юристи и предприемачи от района.
„ Синя Враца “ е относително млада организация, учредена е на 28-ми май 2016 година, а основателите й към този момент са трансформирали синия Коледен ваучър в традиция. Фенклубът на фракцията се намира против ресторант "Вили " на площад "Родина ", а в състава й са освен крайни ултраси, а и локални предприемачи и юристи.
Както на стадиона, по този начин и в ресторанта, купонът нямаше по какъв начин да мине без фойерверки. Подарък от врачанските левскари за съгражданите им бе красиво пиротехническо шоу.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР