Fox News обвинява Байдън, че е допуснал тропическата буря Хилари през границата

...
Водещ на Fox News очевидно е решил, че най-добрият начин
Коментари Харесай

Водещ на Fox News очевидно е решил, че най-добрият начин да се справи с тропическата буря Хилари е да – изчака да я – обвини Джо Байдън.

На откриването на „Голямото уикенд шоу“ на Fox News в неделя водещата Лиза Кенеди Монтгомъри, която се нарича просто Кенеди, прояви някаква небрежна ксенофобия, като шеговито намекна, че бурята е просто още един имигрант.

„Гневът на тропическата буря Хилари. Четиридесет и два милиона отчаяни души по пътя на бурята, която връхлетя Мексико преди няколко часа. Но го пуснаха направо в страната, защото това е Америка на Байдън“, каза тя.

Въпреки че повечето хора ще приемат, че Кенеди просто си прави ужасна имиграционна шега , анти-Тръмп уебсайтът Meidas Touch отбеляза, че „голям брой привърженици на конспиративните теории за модифициране на времето на републиканците MAGA биха могли да приемат репортажите на Fox News по различен начин.“ Той добави: „Нека просто кажем, че тълпата на Jewish Space Laser изяжда тези неща.“

Не е изненадващо, че коментарите на Кенеди привлякоха поток от коментари от потребители на X, платформата, известна преди като Twitter.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР