Фотоконкурс за най-красива коледна украса на тема Хасково – светла

...
Фотоконкурс за най-красива коледна украса на тема Хасково – светла
Коментари Харесай

Обявиха фотоконкурс „Хасково – светла коледна приказка“

Фотоконкурс за най-красива коледна декорация на тематика „ Хасково – светла коледна приказка “ разгласи общината.

Той е за любителски фотоси, прецизират от администрацията, където чакат снимки от празнично украсени домове и градини, офиси, корпоративни здания и търговски обекти. Ще бъдат отличени създателите на фотосите, запечатали най-красивите и тематични коледни решения.

В състезанието ще се позволяват за присъединяване до 3 фотографии от един създател. Те би трябвало да са авторски, настоящи и да са съобразени с тематиката „ Хасково – светла коледна приказка “.
За присъединяване се одобряват единствено файлове във формат JPEG. Препоръчителният размер за оптимална визуализация на изображението е 3000 px по дългата страна. Не се предлага присъединяване с по-малки изображения.

Допустими са обработка на фотографията за бляскавост и контрастност, изостряне на изображението, кропване на фотографията. Не са възможни фотоколажи, фотоси ретуширани цифрово и съдържащи надписи, графики, рамки или дати.

Всички фотоси би трябвало да бъдат съпроводени от текстов файл, който да съдържа: заглавие на фотографията, трите имена на създателя, клас или възраст, координати за връзка с автора- прецизен адрес, телефонен номер и e-mail. Ако на фотосите участват деца, ненавършили 18 години, е наложителна декларация за единодушие за издание на фрагмента от родителите на сниманото дете. При липса на такава декларация, фотографията няма да бъде включена в състезанието, предизвестяват уредниците.

Снимките би трябвало да бъдат изпратени на e-mail: [email protected] до 24 часа на 18 декември 2022 в това число. Фотографии, изпратени на други електронни адреси, приложения или платформи, както и след тази дата, няма да се одобряват, безапелационни са от хасковската администрация

На 19 декември всички правилно изпратени фотоси ще бъдат оповестени на фейсбук страницата на Община Хасково и в инстраграм профила ѝ. Гласуването в обществените мрежи ще бъде посредством реакция на фотографията и ще продължи до 24 часа на 28 декември в това число. Кадрите, събрали най-вече лайкове в двете обществени мрежи, ще получат специфични награди.

3-членно жури в състав: Славян Костов, Калина Петрова и Павел Данев ще оцени конкурсните фотографии и ще дефинира спечелилите в другите категории.

От Община Хасково са планували награди за снимка: Най-красива декорация на коледно дърво, Най-красива декорация на градина или двор, Най-красива декорация на сграда- офис, търговски обект, социална постройка и други, Награда за най-вече реакции във Facebook, Награда за най-вече реакции в Инстаграм, Голямата премия на журито, Награда на Кмета на Община Хасково, Награда на Дядо Коледа.

Наградите от фотоконкурса „ Хасково– светла коледна приказка “ ще бъдат връчени през януари 2023 година Всички участници ще бъдат известени в допълнение за часа и мястото на церемонията по награждаване, допълват от хасковската администрация.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР