Фотографката Манди Паркс е успяла да улови с обектива си

...
Фотографката Манди Паркс е успяла да улови с обектива си
Коментари Харесай

Фотографка разплака мрежата с трагедията на това младо семейство СНИМКИ

Фотографката Манди Паркс е съумяла да улови с обектива си стотици трогателни и щастливи моменти – сватби, рождени дни, раждания на бебета...

В работата си се е сблъсквала и с доста тъжни случаи. Скоро за фотосесия я потърсили Чарли и Келси Джонсън от американския щат Арканзас. Съпрузите са принудени да се борят със страшна неволя, откакто лекарите разкрили на Чарли рак на гърдата.

Младата жена е почнала лекуване и сега се подлага на химиотерапия.

Двамата решили да не чакат по кое време подлата болест ще вземе луксозните коси на Чарли и подхванали извънредно смела стъпка. Келси хванал машинката и обръснал косата на красивата си обичана. Целият развой е запечатан на фотоси, които са знак за тяхната мощ и геройство, написа People.



За фотосесията Чарли е избрала женствена розова рокля.



Лежащите до нея боксови ръкавици обаче приказват, че нежната жена няма желание да се предава и счита да се бори до края. Двамата съпрузи не могат да сдържат възприятията си и очите им се пълнят със сълзи.


Трогната от мъжеството им, Манди Паркс качи фотосите им на профила си във Facebook. Постът й бързо събра над 320 000 лайкове. С лайковете си потребителите демонстрират на семейство Джонсън, че не е единствено в битката си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР