Фотографката Anastasia Pottinger е създала отваряща очите серия от снимки,

...
Фотографката Anastasia Pottinger е създала отваряща очите серия от снимки,
Коментари Харесай

Отварящи очите снимки, показващи чвешкото тяло на 100 годишна възраст

Фотографката Anastasia Pottinger е основала отваряща очите серия от фотоси, озаглавена " Столетници ", която демонстрира по какъв начин наподобява човешкото тяло на 100 годишна възраст, че и повече. Уловеното в черно-бели изображения тяло е на гола 101 годишна жена, доверила своята интимна осанка. 

Достойната и непредвидена хубост ни оставя да размишляваме за личната си смъртност, а възрастта скланя погледа ни до възхитително почитание. Чрез тези фотографии Anastasia Pottinger насочва фокус върху непостоянството на младостта и скритата, постоянно не одобрявана хубост на старостта на човечеството, както и на изумителното преобразяване на телата ни с течение на времето. Снимките хвърлят открит взор върху това, в което тялото ни може в последна сметка да се трансформира.

Фотографката споделя, че документирането на застаряващите органи на нейният модел, доверието и интимността основани сред тях двете, вършат този провокативен план изключително специфичен за нея...

" Отговорът на изображенията е незабравим. Зрителите на нашият план са очевидно разчувствани от това, което виждат. Независимо дали става дума за учудените реакции, като " е на това ли ще заприличам? " или за хора, които си спомнят обичан човек - наподобява сътворяваме прочувствено усещане на някакво равнище. ", Anastasia Pottinger

Възхитителен и настойчив метод на засягане на въпрос, който всеки един човек в миналото и по някаква причина си задава самичък за себе си.

 1  2  3

 5  6  7  8  9  10  11

...?

Снимки: Anastasia Pottinger

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР