Фотографка разкри завладяващи снимки на това, което предполага, че е

...
Фотографка разкри завладяващи снимки на това, което предполага, че е
Коментари Харесай

„Най-завладяващите досега снимки“: Фотографка показа кадри на чудовището от Лох Нес

Фотографка разкри " завладяващи " фотоси на това, което допуска, че е митичното страшилище от Лох Нес, откакто ги пази в загадка в продължение на пет години. 

52-годишната Чи Кели е направила фотосите на създанието от шотландския фолклор преди половин десетилетие, само че не ги е споделила до момента от боязън от обществен подбив. 

Photographer reveals 'most compelling pictures yet' of 'Loch Ness Monster' - having kept them secret for five years after fearing public ridicule
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Първите 15 изображения бяха разкрити предходната година и сега подкастът на Cryptid Factor пусна и проучва всичките 71 фрагмента. 

Изображенията са показани във видеоклип и наподобява демонстрират нещо, което се движи през езерото в Хайлендс. 

Въпреки многото изображения на по този начин нареченото страшилище - в това число известна снимка, направена през 1934 година от полковник Робърт Кенет Уилсън - потвърдено, че са имитации, това не стопира туристите да се стичат в региона всяка година с вярата да видят митичния звяр. 

На стряскащите фотоси Кели твърди, че е уловила неидентифицирано огромно сходно на змиорка създание може да се види на повърхността на именитите води.

Г-жа Кели правила снимки на региона в Дорес, когато тя и нейният съпруг видели „ необичайно творение “ да се движи отдясно наляво на разстояние от към 100 метра.

След това изчезна и в никакъв случай не се появи още веднъж, настояват те.

Фотографката била толкоз шокирана от това, което видяла на 13 август 2018 година, че се страхувала от обществени насмешки и не споделила фотосите.

Is that you Susan?

Photographer reveals 'most compelling pictures yet' of 'Loch Ness Monster' - having kept them secret for five years after fearing public ridicule
— Jane Brewer (@jane_brewer)
Но тя била въодушевена от най-голямото търсене на Неси от над 50 години предишния август, в което се включили стотици доброволци.

Тогава тя събрала храброст да покаже своите изумителни фотоси на ветерана ловджия на Неси Стив Фелтъм, който сложи международен връх за най-дълго търсене на чудовището от Лох Нес - към този момент над 30 години. 

Той сподели: „ Те са най-завладяващите повърхностни изображения. Надяваме се, че слагането на всички 71 фрагмента ще провокира интернационален спор и разбор. Това е смисълът. "

" Все още не подлежат на пояснение. Не мисля, че са видри - тези същества са доста по-малки от това, което е на изображенията - или водолази. Изглежда също, че може да има два обекта. Те сигурно изискват в допълнение следствие. "

Фотографката сподели, че съществото прави „ необичайно придвижване на повърхността “ , само че не се чува тон. " Странни форми можеха да се видят и под повърхността на водата, която беше тъмна " , сподели тя.

„ Не можах да преценява тъкмо дължината му, само че двете елементи, които се виждаха, бяха дълги по-малко от два метра дружно “ , добави Кели.

Домакините на подкаста, в която взе присъединяване фотографката, споделиха: „ Това видео ни разрешава да забележим по какъв начин се движи чудовището, което трансформира играта. Веднага щом видяхме готовия кадър, знаехме, че би трябвало да го покажем на света. "

Изминаха повече от 90 години от началото на актуалния феномен " Чудовището от Лох Нес ".

‘Most compelling’ images supposedly showing Loch Ness monster ‘still defy explanation,’ famed expert says
— New York Post (@nypost)
На 14 април 1933 година шефката на хотел Олди Макай оповестява, че е видяла „ риба, сходна на кит “ във водите на Лох Нес.

Според Гугъл има към 200 000 търсения всеки месец за чудовището от Лох Нес и към 120 000 за информация и настаняване наоколо до Лох Нес. Твърди се, че мистерията на чудовището коства £30 милиона за района.

Loch Ness Monster breakthrough as 'most compelling photos ever taken' released
— The Mirror (@DailyMirror)
Твърди се, че ирландският мисионер Свети Колумба за първи път се е натъкнал на звяр в река Нес през 565 година сл. Хр.

Официалният указател за наблюдения на чудовища от Лох Нес към този момент записва 1166 наблюдения - в това число изображения от уеб камери - от записи и други доказателства, датиращи от епохи.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР