Форумът е възможност за срещи между работодатели и търсещи работа.

...
Форумът е възможност за срещи между работодатели и търсещи работа.
Коментари Харесай

Изложението Национални дни на кариерата започна във Варна

Форумът е опция за срещи сред работодатели и търсещи работа. Заради пандемията едвам 10 компании, предлагащи работа и стажантски стратегии, вземат участие в ревюто.

Даниел Петров следва „ Бизнес мениджмънт " в Англия. Иска да учи и да работи по едно и също време. До момента е бил на стаж във Варна, който е преустановен поради пандемията от COVID-19.

" Поради което си диря нова работа по опция в IT сферата, тъй като желая да се преспециализирам. Не ми харесва това, което изучавам. Това, което чакам да намеря тук, е някакво евентуално работно място, където да потвърдя себе си ", съобщи Даниел Петров.

Студентът Дамян Димов взе участие във форума с вярата да стартира стаж по програмиране, с цел да увеличи професионалната си подготовка.

Дамян Димов, студент: След стажа, в случай че ми хареса компанията, мога да остана, в случай че и те ме харесат.

Фирма, основана в Силистра, която се занимава с планиране и производство на машини и технологии за разчистване на семена и белене на слънчоглед, също търси млади и надарени студенти за екипа си. Компанията предлага и образование в стажантска академия.

" Тези стажове са към две до три седмици. Като в тази ситуация при нас предлагаме и алтернатива това време да се удължи до края на лятото. Съответно, в случай че се харесаме двете страни и откакто студентът се дипломира, му даваме опция за цялостен трудов контракт при нас ", изясни Калоян Радулов.

Форумът се организира за 19-та поредна година във Варна. Помогнал е на над 47 000 души да намерят работа и да стартират своя професионален път.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР