Формула 1 заяви, че карантина във Великобритания ще изключи Гран

...
Формула 1 заяви, че карантина във Великобритания ще изключи Гран
Коментари Харесай

Ф1: Гран При на Великобритания е невъзможно при 14-дневна карантина

Формула 1 съобщи, че карантина във Англия ще изключи Гран При-то на пистата „ Силвърстоун “ от сметките и ще повлияе на десетки хиляди работни места, свързани с Ф1.

Министрите оповестиха, че възнамеряват 14-дневна карантина за множеството хора, идващи в страната в идващите седмици в опит да предотвратят възможна втора вълна на пандемията от COVID-19. Най-престижната автомобилна конкуренция възнамерява провеждането на две надпревари без аудитория на „ Силвърстоун “, което тази година отбелязва 70-та годишнина от първото турнирно съревнование, незабавно след два старта в Австрия при започване на юли.

„ 14-дневна ще направи невероятно провеждането на Гран При на Англия тази година. То ще има голям отрицателен резултат върху безусловно десетки хиляди работни места, свързани с Ф1 и другите спонсори. Ако целият професионален спорт се завърне по малките екрани, то тогава би трябвало да бъдат направени изключения “, сподели представител на Формула 1.

Седем от десетте тима са основани в Англия. Ф1 възнамерява да организира надпреварите в Австрия в изолирана зона, като всички членове на тимовете ще бъдат тествани постоянно за вируса, пътувайки с чартърни полети и заобикаляйки контакт с всички отвън пистата. „ Силвърстоун “ ще бъде изолиран по сходен метод. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР