Формула 1 стигна до Монако, където този уикенд предстои интересна

...
Формула 1 стигна до Монако, където този уикенд предстои интересна
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Може ли Перес да спечели отново в Монако?

Формула 1 стигна до Монако, където този уикенд следва забавна борба по улиците на Монте Карло. И следва да разберем дали Серхио Перес ще успее още веднъж да победи съотборника си в Ред Бул Макс Верстапен. Това е главната тематика в Sportal Motorsport, обсъждана от водещите Георги Иванов и Евгени Въков .

Още нещо, което е значимо за развиването на сезона във Формула 1 – доста тимове приготвиха нови неща за „ Имола ”, само че надпреварата там беше анулирано. И Мерцедес ще употребяват нововъведенията в Монако, въпреки и със подозрителен резултат, а другите отбори ще би трябвало да почакат до Барселона.

Също този уикенд българският водач във Формула 3 Никола Цолов ще дебютира в Монако. Това е втори сезон за Никола в дребните формули и ще е забавно да забележим по какъв начин ще се показа на тясното, постепенно и технично трасе, защото предходната година във Формула 4 Цолов показва, че се усеща чудесно на бързи писти като „ Спа ”.

И несъмнено, международният първенец в MotoGP Франческо Баная към момента господства в медиите с изявлението си за разпределението на силите и за какво потребителските тимове би трябвало да са по-назад от заводските. Опитахме се да открием логиката в изявлението на звездата на Дукати, само че резултатите са спорни.

Приятно гледане!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР