FORD разпространи информация за новата версия ACTIVE на модела FOCUS, за

...
FORD разпространи информация за новата
версия ACTIVE на модела FOCUS, за
Коментари Харесай

FORD показа FOCUS ACTIVE

FORD популяризира информация за новата версия ACTIVE на модела FOCUS, за която от марката споделят, че комбинира SUV качества и лидерското преживяване от управлението на емблематичния си автомобил.

FORD FOCUS ACTIVE, който след Fiesta Active и KA+ Active е третото профилирано Active предложение на марката, е разполагаем във версия комби и хечбек. Автомобилът се отличава благодарение на голям брой допълнителни екстериорни детайли и стилистични особености, увеличено разстояние от пътя (30 мм начело и 34 мм отзад), оптимизирано окачване, 17- и 18-цолови джанти, и не на последно място с опция за избор между няколко режима (Slippery and Trail) на поведение за придвижване отвън пътя.

FOCUS ACTIVE се предлага с избор между международно отличеният еднолитров EcoBoost двигател, 1.5-литров EcoBoost с мощ от до 182 конски сили и 1.5-литров EcoBlue дизелов мотор с до 150 конски сили. Наличните предавателни кутии са шестстепнна ръчна и осемстепенна автоматизирана.



FORD FOCUS ACTIVE идва с два спомагателни режима на работа, към към този момент познатите Normal, Sport и Eco. Първият от тях е Slippery и предлага подобрена непоклатимост при придвижване по кал, сняг или заледени сектори. Trail е предназначен за приложимост на меки повърхности, като пясък и сняг.

В оборудването на FOCUS ACTIVE могат да бъдат открити и редица системи за повишаване на дейната сигурност, в това число адаптивен круз надзор, адаптивни предни светлини, деен паркинг помощник, прожекционен head-up екран, системата Evasive Steering Assist за отбягване на спрели или бавнодвижещи си транспортни средства при опасност от удар и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР