Ford придружава Harley-Davidson на множество събития през 2022 г. с

...
Ford придружава Harley-Davidson на множество събития през 2022 г. с
Коментари Харесай

Ford и Harley-Davidson заедно и през тази година

Ford съпровожда Harley-Davidson на голям брой събития през 2022 година с общо осем Ford Rangers, най-продаваният пикап в Европа. Общите полезности и на двете марки са независимост, пристрастеност и премеждие. Съвместната активност тази година към този момент стартира на 6 май 2022 година с обиколката на Harley-Davidson, по време на която Ford Rangers ще бъдат употребявани като теглещи транспортни средства в Германия, Австрия и Швейцария.

„ В Harley-Davidson ние отстояваме безконечния блян към независимост и завършения, само че също по този начин и към еволюция и нововъведения. Ето за какво за нас беше явно да включим мощна марка като Ford за тазгодишния Experience Tour, която има сходни полезности “ споделя доктор Коля Ребсток, вицепрезидент за EMEA и ръководещ шеф на Harley-Davidson за Германия, Австрия и Швейцария.

Ford Rangers също ще се появят на Hamburg Harley Days от 24 до 26 юни, Swiss Harley Days в Лугано от 1 до 3 юли, преди Европейската седмица на байкърите от 6 до 11 септември във Faaker See в Австрия.

"Нашите марки просто си пасват съвършено. И както Ford, по този начин и Harley-Davidson се нарежда за електрифицирано и цифрово бъдеще " - споделя доктор Кристиан Вайнгертнер, ръководещ шеф на Ford Германия, Австрия и Швейцария - „ Нека просто вземем Ford Mustang Mach-E и напълно електрическия Harley-Davidson LiveWire, или пък новия авантюристичен мотоциклет Pan America и нашия Ford Ranger – припокриването на тематики и територии е голямо. Затова чакаме в действителност още доста взаимни планове. "
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР