FORD обяви, че с очаквани продажби от над 640 000

...
FORD обяви, че с очаквани продажби от над 640 000
Коментари Харесай

F-Series на FORD записа пореден рекорд

FORD разгласи, че с предстоящи продажби от над 640 000 единици през 2022 година, F-Series ще се трансформира в най-продаваното предложение в извънредно известният и преобладаващ североамериканския пазар сегмент на пикапите.

Това достижение се случва за 46-та поредна година, а емблемата на американската марка ще запише и още един успех- 41 години в ролята на най-продаваната нова кола в Америка като цяло, с продажбен коефициент от един брой на всеки 49 секунди през миналата година.

От Ford вършат и друга забавна калкулация- в случай че всички от осъществените през 2022 година представители на F-Series, включително типичен шаси-кабини, първокласни версии, бензинови и напълно електрически, бъдат подредени един зад различен, то тогава би се получила колона с дължина от към 2400 благи или съвсем 3900 километра.

" F-Series чества своята 75-та годишнина тази година и продължава да задава звук за нововъведения и да води промишлеността с напълно електрическия F-150 Lightning, продажбите на който започнаха през 2022 година и незабавно се трансформира в най-продаван електрически пикап на пазара ", споделят от FORD.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР