Ford обяви, че от 27 февруари, всеки нов представител на

...
Ford обяви, че от 27 февруари, всеки нов представител на
Коментари Харесай

Ford със заводски мат за всеки нов Mustang

Ford разгласи, че от 27 февруари, всеки нов представител на иконата на марката- Mustang, ще може да бъде поръчан и в фабричен непрозрачен свършек (Matte Clear Film).

Новото предложение на Ford, първите представители на което ще бъдат доставени на клиентите през юни, се отнася всеки един от предлаганите от компанията съществени цветове и придава на купето на колите " безпрепятствено, сходно на сатен покритие ".

Външното Matte Clear покритие може да бъде поръчано също по този начин и за всички съществени версии на Mustang, включително EcoBoost, GT и Dark Horse, а до края на годината ще бъде налично и за искащите да закупят която и да е версия на Mustang Convertible.

" 2024 Mustang Matte Clear Film е артикул на PPG ", анонсират от Ford. " Той е планиран да устоя на нападателни почистващи препарати, употребявани при ръчни или безконтактни автомивки, както и на пътна сол, птичи изпражнения, пръски от инсекти и останки от асфалт ".



Mustang Matte Clear Film е разполагаем за поръчка в Северна Америка на цена от 5995 щатски $, като идва с тригодишна или 36 000 благи заводска гаранция.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР