FORD обяви, че компанията тества нова система за свързаност между

...
FORD обяви, че компанията тества нова система за свързаност между
Коментари Харесай

Свързана система на FORD обещава по-голяма безопасност

FORD разгласи, че компанията тества нова система за съгласуваност сред нейните коли и светофарните системи, която дава обещание да внесе по-голяма сигурност и улеснение при придвижване в натоварен градски трафик.

Като един най-хубавите, въпреки и частни, сюжети за консолидиране на новата система, от FORD показват тази на наближаваща светофар кола на Бърза помощ или коли на пожарните и полицейски служби. С известно предупреждение, интегрираната борда на автомобила система подава сигнал съм светофарната апаратура и тя подхваща процедура по смяна на светлинната си индикация по подобен метод, че да може профилираното транспортно средство да премине без да се постанова да изчаква престрояването на спрели на червен светофар транспортни средства.

Интересен детайл в новаторската система на FORD, която също по този начин може да бъде употребена и за понижаване на тапите по кръстовищата посредством умна работа на бордовият адаптивен круз надзор, е този, че след прекосяването на профилираната кола, светофарната система продължава да работи по авансово заложеният си сюжет.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР