Ford обяви, че компанията ще лансира повече от 50 нови предложения

...
Ford обяви, че компанията ще лансира повече
от 50 нови предложения
Коментари Харесай

Ford с 50 нови предложения в Китай. Минимум 15 ще бъдат електрифицирани

Ford разгласи, че компанията ще стартира повече от 50 нови оферти на китайския автомобилен пазар до 2025 година, като в това число ще бъдат включени осем изцяло нови SUV модела и най-малко 15 електрифицирани автомобила на Ford и Lincoln. Успоредно с това, новият венчър с Zotye ще предложи на локалните консуматори изцяло нова гама налични напълно електрически коли.

Бизнес офанзивата на Ford в Китай предвижда стартирането на производството на спомагателни пет автомобила в Китай от 2019 година, в това число първокласен SUV на Lincoln, както и първия изцяло нов и световен 100% електрически компактен SUV модел. Освен това, от компанията дават обещание, че до края на 2019 година, всички нови коли на двете марки ще бъдат свързани посредством бордови модеми или свързани мобилни устройства.

“Китай е освен най-големия автомобилен пазар в света, той също по този начин е в основата на растежа на електрическите и SUV автомобилите ”, разяснява Бил Форд, изпълнителен ръководител на Ford. “Успехът, който имаме в Китай е само началото. Сега имаме късмет да се разширим като наличие в Китай и да предложим още повече на нашите клиенти, сътрудници и обществото ”, добавя той.

“От първокласните коли на Lincoln, до автомобилите и SUV моделите на Ford, и изцяло електрическата ни марка, ние ще посрещнем растящите потребности в Китай за отлични нови ефикасни коли ”, споделя Джейсън Лу, ръководители и изпълнителен шеф на Ford Китай. “Всеки един от тях ще бъде безвреден, ефективен, ще носи наслада от управлението и подсигурен от екосистема, която ще направи зареждането, споделянето и сервизирането елементарно ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР