Ford обяви, че компанията разширява допълнително модификационното портфолио на модела си Explorer,

...
Ford обяви, че компанията разширява
допълнително модификационното
портфолио на модела си Explorer,
Коментари Харесай

Ford показа Explorer ST с 400 конски сили

Ford разгласи, че компанията разширява допълнително модификационното портфолио на модела си Explorer, като отправя две доста специфични оферти към онези от клиентите, които държат на добавената динамичност в общоприети пътни условия.

Двете нови версии на Explorer са изцяло новото ST осъществяване със задвижване на задните колела и новото равнище на оборудване ST-Line.

Ford Explorer ST е оборудван с трилитров EcoBoost двигател, който е в положение да генерира максимална мощ от 400 конски сили и в стандартната си настройка задвижва задните колела. От компанията обаче са предвидили опция за осъществяване на спортната трансформация и със система за задвижване на четирите, като и двете версии са оборудвани с 10-степенна автоматична предавателна кутия.

Ford Explorer ST-Line, който също може да бъде конфигуриран във версии с две и с четири задвижващи колела, разполага с 2.3-литров EcoBoost мотор с 300 конски сили и 10-степенна автоматизирана трансмисия.

В оборудването на двете нови модификации са включени 20-цолови алуминиеви джанти, допълнително тонирани маски, фарове и задни светлини, състезателен волан и предни седалки с кожена тапицерия и затопляне, възможност за осъществяване с луксозна аудиосистема B&O® с 12 колони, набор системи за повишение на сигурността и асистеране на ръководството Ford Co-Pilot360 и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР