Ford обяви, че компанията приема в ръководните си редици Питър

...
Ford обяви, че компанията приема в ръководните си редици Питър
Коментари Харесай

Бивш вицепрезидент на Apple става част от Ford

Ford разгласи, че компанията приема в управителните си редици Питър Стърн, който бе един от главните двигатели- в ролята си на вицепрезидент на подразделението Услуги на Apple, за сполучливото лансиране на Apple TV+, iCloud, Apple News+, Apple Books, Apple Arcade, Apple One и Apple Fitness+.

Отговаряйки непосредствено през Джим Фарли- президент и изпълнителен шеф на Ford, Стърн ще поеме управлението на новосформираното поделение Ford Integrated Services и се чака да построи първокачествен екип, който да сложи началото на ново потомство потребителско преживяване с консолидираното на хардуерни и софтуерни решения, и новаторски услуги за главните подразделения Ford Blue, Model e и Ford Pro на американската марка.

" Тези ходове форсират тактиката за трансформиране на компанията посредством създаване на устойчиви, постоянно дейни взаимоотношения с клиентите и реализирането на нови услуги с висок марж, абонамент и други цифрови доходи ", анонсират от Ford.

" Обичам да сътворявам нови бизнеси за услуги и това е съвършена опция да направя тъкмо това ", разяснява Стърн. " Автомобилната промишленост претърпява , от мотори с вътрешно горене към електрически коли, и от човешко към самостоятелно ръководство. В същото време основата за диференциация се измества от самите транспортни средства към консолидираното на хардуер, програмен продукт и услуги. Ще се намирам в центъра на нещо в действителност историческо и съм изключително благополучен да направя това във Ford, който демократизира автомобилната технология в продължение на 120 години и продължава да го прави ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР