Ford обяви, че до 2020 година, компанията ще предложи на североамериканските потребители

...
Ford обяви, че до 2020 година, компанията ще
предложи на североамериканските
потребители
Коментари Харесай

Ford подмладява североамериканската си гама

Ford разгласи, че до 2020 година, компанията ще предложи на североамериканските потребители най-младата продуктова гама на локалния пазар. От компанията споделят, че от настоящата междинна възраст на моделите от 5.7 години, тя ще спадне на 3.3 години, като за задачата ще бъде сменено 3/4 от портфолиото на марката и ще бъдат добавени четири нови SUV и пикап модела.

През идващите години Ford ще заложи на хибридизацията на портфолиото си, до края на идната година всички нейни пазарни оферти ще оферират 4G интернет съгласуваност, а в модификационната гама ще бъде включена и новата система Ford Co-Pilot360, която стандартно ще предлага система за автоматично задействане на спирачната система при положение на заплаха от удар, както в предната по този начин и задната част на автомобила, по този начин и страничните.

През тази година, Ford ще вкара в гамата си 3.0-литров Power Stroke дизелов мотор за F-150 и ще обнови F-150 Raptor, а през идната на местния пазар ще бъде стартиран Ranger, нов F-Series Super Duty, Escape и Explorer (Explorer ST). През 2020 година, F-150 ще получи хиббридна задвижваща система, а до този миг ще станем очевидци на появяването на изцяло новото Bronco, както и на напълно нов малък офродър.

През 2020 година, Ford ще започва продажбите и на нов състезателен електрически модел, който ще бъде първия от общо шест, които марката ще стартира до 2022 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР