Ford Motor Company обяви, че чрез компанията и партньорството си с

...
Ford Motor Company обяви, че чрез компанията и партньорството си
с
Коментари Харесай

Автономен транспорт от Ford и ARGO AI в САЩ още през тази година

Ford Motor Company разгласи, че посредством компанията и партньорството си с компанията за споделена подвижност Lyft ще пуснат в приложимост самостоятелно решение за споделен превоз още преди края на тази година.

Крайната цел на самодейността на Ford Motor Company е стартирането в продажба на готово решение за самостоятелно ръководство в големи мащаби. "Това съдействие събира на едно място всички елементи от пъзела, наречен самостоятелни коли ", коментира Логан Грийн, изпълнителен директор на Lyft. "Всяка компания присъства със своя мащаб, знания и способности в съответните области, които са нужни за реализирането на автономното споделено прилагане на автомобили ".

Argo AI и Ford ще пуснат в приложимост в мрежата на Lyft флота коли, оборудвани със система за самостоятелно ръководство, на борда на които обаче ще има човек, който да дава отговор за сигурността на движението. Първите пътувания в тази нова самодейност се чака да бъдат реализирани в Маями по-късно през тази година, а от идната и в Остин. Предвижданията са достигането на минимум 1000 самостоятелни коли в мрежата на Lyft през идващите 5 години.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР