Ford и Team Fordzilla се обединиха с доставчика на оборудване

...
Ford и Team Fordzilla се обединиха с доставчика на оборудване
Коментари Харесай

Ford пренася състезателен опит в компютърните игри

Ford и Team Fordzilla се сплотиха с доставчика на съоръжение за игри Next Level Racing, с цел да впренесат част от спортния опит на автомобилния производител в новия кокпит GTElite Ford GT Edition и седалката ES1 Ford GT Edition, които носят в света на компютърните игри.

От основаването си през 2019 година задачата на Team Fordzilla е да изследва и слива границите на действителния и виртуалния свят. Скорошното съдействие с Next Level Racing продължава това изпитание, като предлага на играчите още по-завладяваща физическа среда за реалистично и прелестно шофиране в компютърни спортни игри. Синята анодизирана рамка на кокпита, предлагана настрана, включва лазерно гравирана марка Ford и предлага адаптивно позициониране за достоверно преживяване при шофиране.

Седалката включва сини защитни колани с марката Team Fordzilla, нехлъзгаща подова постеля с марка Ford GT и Team Fordzilla и лого на Ford GT, щамповано върху облегалката за глава. Нейната ергономичност е особено усъвършенствана за надпревари със симулатори и би трябвало също по този начин да разреши на потребителите с огромен размер на талията да имат устойчиво задържане и комфортно сядане.

Състезателният кокпит е планиран за тегло до 250 кг. Воланът, педалите и скоростният лост са съвместими с всички съществени марки електроника. В допълнение, седалката ES1 Ford GT Edition може да се употребява и в други игрални кокпити, стига да се поддържат странично инсталирани седалки.

„ Работата с Ford преодоля пропастта сред виртуалния и действителния моторен спорт. Партньорството с Ford за показване на кокпита GTElite Ford GT Edition и седалката ES1 Ford GT Edition показва комбинирания ангажимент на двете компании към общността на sim надпреварите във все по-голям мащаб, “ - сподели Хес Гха, ръководещ шеф, Next Level Racing - „ Марката Ford GT е икона в моторните спортове и ние сме разчувствани да имаме опцията да предложим на почитателите на Ford по целия свят кокпит от международна класа, който прави игрите още по-забавни. “

Новият кокпит GTElite Ford GT Edition и седалката ES1 Ford GT Edition бяха изложени на Gamescom 2022 до 28 август в Кьолн, Германия. И двата продукта ще бъдат налични посредством канала за продажба на дребно на Next Level Racing от втората половина на октомври 2022 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР