Ford анонсира, че след проведени от Американската агенция за опазване на околната

...
Ford анонсира, че след проведени от
Американската агенция за опазване на
околната
Коментари Харесай

Електрическият Mustang Mach-E с автономност от почти 500 километра

Ford анонсира, че след извършени от Американската организация за запазване на околната среда (EPA) тествания, изцяло електрическият Mustang Mach-E е получил официално удостоверение на показателите за автономността, която предлага.

Версията на Mustang Mach-E с по-голямата налична батерия и във вид със задно задвижване е дал отговор на очакваните показания от 300 благи (480 километра) пробег с едно зареждане на акумулаторния си блок. Същата батерия, само че в композиция с четири задвижващи колела при електромобила, дава отговор на предварително обявените показатели за самостоятелност от 270 благи (430 километра).

Двете съответни модификации на , първите доставки на който в Съединени американски щати ще бъдат осъществени през идващия месец, със стандартната батерия дават обещание по 368 и 336 километра пробег.

Mustang Mach-E ще бъде и една от първите коли на Ford, която ще бъде оборудвана със системата , която обещава автономно ръководство по предварително картографирани автомагистрали и високоскоростни пътища, обединени в категорията Hands-Free Zones и покриващи повече от 100 000 благи пътна карта в Северна Америка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР