Фопфолк изпълнителят Орхан Мурад защити 14-годишната си дъщеря Сузи след

...
Фопфолк изпълнителят Орхан Мурад защити 14-годишната си дъщеря Сузи след
Коментари Харесай

Орхан Мурад защити дъщеря си

Фопфолк изпълнителят Орхан Мурад отбрани 14-годишната си щерка Сузи след скандалното видео към нейна ария, което провокира голям брой мнения в обществените мрежи.

Мнозина са на мнение, че визията и държанието й в клипа не отиват на възрастта й. Сузи и татко й обаче акцентираха, че в клипа тя играе роля.

„ Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво значат? В живота е напълно различен човек”, акцентира Орхан Мурад в изявлението по bTV и Нова.



Той означи, че е осведомен със наличието на клипа, и знае, че в него има „ туърквания и това, което се прави в съвсем всички клипове и песни както на западните реализатори, по този начин и на българските, тъй като ние сме неясно сходство и огледало на това, което се случва в същинския шоубизнес”.

„ Сузи работи извънредно без значение от мен. Тя не се преценява даже и с моите музикални препоръки, за съжаление”, изясни фолклегендата. Майката на невръстната певица също харесвала клипа.

В отбрана на Сузанита се разгласи и рапърът Павел в предаването „ Комбина”. Той изясни, че младата изпълнителка е фенка на дуета им с Венци Венц и я познават от дълго време. Радвам се, че моите песни, композирани на 14-годишна възраст не са видели бял свят”, призна някогашният водещ на „ Гласът на България”.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР