Фондацията, създадена в чест на звездата от Приятели, която почина

...
Фондацията, създадена в чест на звездата от Приятели, която почина
Коментари Харесай

X акаунтът на Матю Пери е бил „хакнат от измамници“, искащи дарение за фалшива фондация

Ф ондацията, основана в чест на звездата от " Приятели ", която умря през октомври предходната година, е била обект на хакерска офанзива.   

Линк, споменат в профила му, призовавал хората да създадат подаяние. Всъщност обаче обявата препращала към дублиращ се уебсайт. 

" Получихме известия, че формалната страница на Матю в X е била хакната и насочва потребителите към излъган уебсайт, който желае дарения посредством криптовалута. Моля, не правете дарения на този уебсайт и не споделяйте лъжливите изявления в обществените медии ”, се споделя в обява в Instagram от фондация " Матю Пери ".  

" MatthewPerryFoundation.org е единственият уеб страница, обвързван с фондацията, и ние одобряваме дарения единствено посредством този уебсайт. Това е единственият формален акаунт на Фондация " Матю Пери " в Instagram и постоянно ще публикуваме единствено публични известия на Фондацията ", безапелационни са чиновниците.  

“Моля, съобщавайте за подправени сметки и не изпращайте дарения по други канали, различени от MatthewPerryFoundation.org. #MatthewPerry ", приканват от фондацията.

Matthew Perry's X account 'hacked by fraudsters' urging donation to fake foundation
— Sky News (@SkyNews)
Публикацията беше маркирана и от инструментите на X, които отбелязват, че даден акаунт е хакнат и линковете в него са подправени. 

Смъртта на Пери бе оповестена за акцидент вследствие на " острите резултати на кетамин ". Актьорът бе открит " мъртъв в басейна в резиденцията си " на 28 октомври предходната година. 

Известен най-много с ролята на Чандлър Бинг в хитовия американски сериал “Приятели ”, Пери намерено разказваше за борбата си с пристрастяването, като сътвори център за битка със зависимостите.  

След гибелта му на негово име беше основана фондация, която да оказва помощ на хората, борещи се с пристрастяването към разнообразни вещества. 

Дженифър Анистън, която изигра Рейчъл Грийн в " Приятели ", беше измежду тези, които приканиха за поддръжка на фондацията. 

Наскоро артистът беше почетен по време на церемонията в памет на жертвите на премиите SAG, откакто на премиите BAFTA имаше дискусия във връзка пропускането му в листата с възпоменателни награди. 

This is the only official Matthew Perry Foundation X account, and we will only ever post official Foundation communications from this account. Please report imposter accounts, and do not submit donations through any channel other than.
— Matthew Perry Foundation (@MatthewPerryFdn)
* Вижте и това видео от архива ни:  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР