Фондация Нана Гладуиш-Една от 8“ ще посети Ямбол със своята

...
Фондация Нана Гладуиш-Една от 8“ ще посети Ямбол със своята
Коментари Харесай

Фондация „Нана Гладуиш-Една от 8“ ще посети Ямбол на 21 юни с програмата „Сърдечни приятелки“

Фондация „ Нана Гладуиш-Една от 8 “ ще посети Ямбол със своята стратегия „ Сърдечни приятелки “, с цел да поддържа дамите с диагноза рак на гърдата от града и региона.

Инициативата се реализира с поддръжката на Община Ямбол.

Жените, които са диагностицирани с онкологичното заболяване, имат опцията да се възползват от безплатната поддръжка, която ще им даде екипът на „ Една от 8 “.

На 21 юни 2022 година, вторник, в границите на модула „ Живот с рак на гърдата “, експертите и психолозите на фондацията ще се срещнат с дами, които сега минават лекуване, такива, които са в ремисия, както и с дами, при които заболяването е прогресирала.

По време на срещата ще бъдат показани всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеоклипове с отговори на пациентски въпроси от водещи експерти в региона на онкологията, гинекологията и кинезитерапията. Дамите ще получат на практика препоръки, ще имат опция да задават своите въпроси на експертите на „ Една от 8 “, както и да получат безвъзмездни осведомителни брошури, тюрбани, профилирани сутиени, предопределени за прилагане след мастектомия, както и да заявят нужда от първична протеза.

Жените, които желаят да вземат участие в срещата, би трябвало да се свържат с „ Една от 8 “ на телефон: 0878 16 17 18, в интервала от 6 до 17 юни, сред 10:30 часа и 16:00 часа.

Срещата с „ Една от 8 “ в Ямбол ще се организира от 16:00 до 18:00 часа в зала „ Съвременност “ на Културно-информационен център „ Безистен “, пл. „ Освобождение “ № 1.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР