Фондация “Искам бебе“ и екип от акушер-гинеколози осигурява безплатни прегледи

...
Фондация “Искам бебе“ и екип от акушер-гинеколози осигурява безплатни прегледи
Коментари Харесай

Фондация “Искам бебе“ ще осигурява безплатни прегледи на бременни жени от Украйна

Фондация “Искам бебе “ и екип от акушер-гинеколози обезпечава безвъзмездни прегледи на бременни дами от Украйна, които се извърнат за помощ към тях, това заяви координаторът на неправителствената организация за община Велико Търново Вероника Михайлова.

От фондацията показват, че към този момент 15 години работата на координаторите-доброволци към организацията  е да спомагат логистично, психически и финансово двойки с репродуктивни усложнения от цялата страна. Затова са взели единомислещо решение, че във връзка със обстановката в този момент, ще имат опция да отделят запаси и да спомагат.

Това е и мотивът фондация „ Искам бебе ” да бъде включена в листата към спешния щаб, който украинската общественост в България е основала за оказване на първа помощ.

В зов на три езика от фондацията приканват, който има информация за нуждаещи се от помощ дами, да се свърже с уредниците, с цел да бъде основана нужната логистика. Техни координати могат да се намерят на уеб страницата на неправителствената организация https://iskambebe.bg/
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР