Фолкзвездата Преслава преди броени дни излезе по майчинство и се

...
Фолкзвездата Преслава преди броени дни излезе по майчинство и се
Коментари Харесай

Бременната Преслава вдига сватба

Фолкзвездата Преслава преди броени дни излезе по майчинство и се отдръпна от огромната сцена.

Фотографите на Ретро за пръв път уловиха бременната певица и нейната половинка Павел по време на следобедната им разходка в един от огромните столични молове.

От фрагментите се вижда ясно наедрялото коремче на изпълнителката, което в продължение на месеци тя се опитваше да прикрива със свободни тоалети. В всекидневието си явно Преслава не се опасява от неприятни очи, щом носи прилепнали блузи, под които се вижда, че тежащата до неотдавна 48 кг изпълнителка се е поналяла и окръглила.

Вместо да пазарят бебешки дрешки, да оглеждат колички или обзавеждане за стаята на бъдещата си наследничка, фолкаджийката и гаджето ѝ се отбиха само в магазин за техника.

Там двамата разглеждаха подробно всички типове дронове и инсталация за снимане, които се предлагаха. Вероятно покупката на сходни устройства е обвързвана с тяхното занимание – планинарството или с идната им женитба, която ще снимат отвисоко.

Съвсем неотдавна пайнерката бе упрекната от почитателите си, че не се пази задоволително, тъй като в обществените мрежи пусна фотоси по какъв начин нощува на палатка в гората.

Неприятните признаци, които я сполетели още в първите месеци, я предиздвикали толкоз рано да приключи участията по клубовете и да се изолира от напоената с алкохол и цигари конюнктура в тях. Дискомфортът обаче не помрачава положителното въодушевление на певицата, която по време на разходката с мъжа си не престана да се смее шумно и да го държи на разположение.

Двамата наподобяват забележително щастливи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР