Фолкзвездата Камелия, която показа бебето си на всички навръх светлия

...
Фолкзвездата Камелия, която показа бебето си на всички навръх светлия
Коментари Харесай

Камелия призна всичко за бебето

Фолкзвездата Камелия, която сподели бебето си на всички точно на светлия празник Великден, като същинско великденско знамение, едвам в този момент реши да признае цялата истина за това по какъв начин е станала майка.

Нейната най-голяма фантазия, за която русокоската се боли в продължение на цели 15 години, към този момент е реалност, само че всичко, през което е минала Камелия, ще ви раздруса. Въпреки че е могла в доста моменти да се откаже, не го е направила.

Камелия не скри, че през годините е изпитала цялата палитра от страсти, която може да си показа човек, мечтаещ за бебе – доста загуби, обезсърчение, краткотрайна наслада и очакване, последвани от горест и разрушени очаквания, физическа и прочувствена болежка. Въпреки това чудото най-после се случва и през април тя става майка.

" Човек когато желае, не се отхвърля от фантазиите си. Това беше една моя доста огромна персонална борба – да стана майка – в продължение на 15 години. Мога умерено да кажа, че съм претърпяла всичко. Опитах всичко. Имаше моменти, в които страдах. Изпитах цялата палитра от страсти и усеща, които човек е кадърен да изпита. Но не се отхвърлих ", показа Камелия в тв изявление пред Цитиридис.

Изпълнителката не скри и възмущението си, че двойките с репродуктивни проблеми в България са третирани като втора-трета категория хора, подложени са на безумни пречки и отношение и постоянно са принуждавани да търсят помощ в чужбина.

Тя съобщи, че не е политик, с цел да знае какви закони би трябвало да се създадат, само че прикани да се улесни пътят на хората, които желаят да станат родители, с цел да се раждат повече българчета.

" Защо тези хора, които имат проблеми и не могат да си родят дете, за какво те би трябвало да се усещат обречени, да страдат, да протягат ръка към алкохола, а някои и даже да лишават живота си. Защо?! Защо, откакто множеството от тях биха били чудесни родители, за образец и биха дали прелестни деца на нашата България. Та нали точно от деца имаме потребност, с цел да се реши демографският проблем, който става все по-сериозен ", пита с огорчение Камелия. И разкри, че до момента в който се е борила да има дете е влизала и във конгреси за майки, само че вместо някакво утешение и съвет, е ставала още по-объркана.

Към днешна дата Камелия и обичаният й Цветин се радват на най-скъпото в живота си и го пазят като истинско съкровище, каквото е и действително то за тях. За отглеждането му разчитат и на скъпата помощ на двете щастливи баби – майката на Камелия и тази на Цветин. Цялото семейство в този момент чака с нетърпение и първата си Коледа с дребния правоприемник.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР