Фолкпевицата Яница пие на сцената, казва си наздраве с фенове

...
Фолкпевицата Яница пие на сцената, казва си наздраве с фенове
Коментари Харесай

Фолкпевицата Яница мята шотове на участие! Колежката Биляниш й асистира

Фолкпевицата Яница пие на сцената, споделя си „ наздраве с почитатели по сепаретата и едвам прикрива дупето си. Лудата купонджийска вечер се случва в дискотека в Благоевград, където изпълнителката има взаимно присъединяване с колежката си Биляниш. Яница разчупва обичайното и скучно присъединяване, при което се стои единствено на сцената и фолкпевица изпява небрежно шлагерите си.

Свидетели на спиртната вакханалия описват по какъв начин Яница с ненаситност обръща шотове в центъра на нощното заведение. Нещо повече - тя потегля по масите, с цел да се чуква с най-верните си фенове и градусът на настроението внезапно се повишава. За да е изцяло горещо ситуацията, фолкпевицата излиза на работа с нещо приблизително сред гащи и пола, които са съвсем до кръста й, а бляскав пеньоар едвам скрива изкусителните й задни елементи.

Яница е любителка на разголването и не се свени в клипове да се демонстрира без облекла. Фотосесиите й са не по-малко провокативни, само че чалга дивата няма от какво да се тормози, защото тялото й е доста добре изваяно.

Колежката й Биляниш е много по-обрана откъм визия, като се появява с ефектна рокля с ресни, която, въпреки да я прави секси, скрива нужните елементи от тялото й. Първа на сцената излиза Биляниш, която е в ужасно въодушевление и съумява да вдигне равнището на купона в чалготеката. След това Биляниш се отдава на къса отмора, а на сцената излиза Яница, която стартира да редува пеене и пийване. Случайно или не, последната й ария носи заглавието „ Налей си ".

И в парчето се пее: „ Дръж се по-добре, моето момче, неприятно ли ти е, пийни си, сипи си, бутилка две викни си, още неопитен си. На-ле-ле-ле-ле-лей си чак до горе, на-ле-ле-ле-ле-лей си да повторим, като дойда да не паднеш, да има екс, екс, в парадайса ще попаднеш “.

Провокацията не е нещо ново за двете фолкаджийки, като те имат взаимен клип към песента „ Топ ухажор ", в който се държат много палаво за наслада на феновете си. Неведнъж Биляниш е признавала, че е фенка на Яница, а Яница отвръща, че е подготвена да оказва помощ на млади реализатори като Биляниш, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР