Фолкпевицата Рени, която наскоро афишира нова любовна връзка, успя да

...
Фолкпевицата Рени, която наскоро афишира нова любовна връзка, успя да
Коментари Харесай

Стара палавница: Рени шокира Цитиридис - показа му жартиерите си

Фолкпевицата Рени, която неотдавна обявява нова любовна връзка, съумя да изпоти Николаос Цитиридис при гостуването си в неговото шоу. Хитовата звезда си сподели жартиерите, а гологлавият грък си глътна граматиката и не помни защо е комплициран в шоуто.

Изпълнителката на " Като птица съм свободна " сподели два жартиера и описа любопитна история пори сдобиването си с тях още през 1989 година Звездата, която зад тила си има сполучлива кариера и в Сърбия, нагорещи ефира и накара водещия на шоуто да се препоти и изчерви от позор, откакто му сподели свои червени и бели жартиери, които преди години си е купила от Берлин.

Тогава за първи път видяла жартиери и си ги купила, без да има потребност от тях и в никакъв случай не ги е употребила, стоят си с етикета и цената. те й навяват мемоари за това пътешестване, което се оказва превратно в живота й. По-късно взема решение, че геният й би трябвало да се чуе от повече хора и прави блестяща музикална кариера, а шлагерите й нямат броене. Рени разкри, че за първи път видяла секс списание в Норвегия и с музикантите си купили няколко броя. На границата ги конфискували и не съумели да ги пренесат до България и да покажат на приятелите си тук какъв брой са напреднали зад граница, писа show.blitz.bg
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР