Фолкпевицата Мира е изключително развълнувана от събитията, които я очакват.

...
Фолкпевицата Мира е изключително развълнувана от събитията, които я очакват.
Коментари Харесай

Изпълнителката на хита „Хей, малката” Мира вдига сватба

Фолкпевицата Мира е извънредно разчувствана от събитията, които я чакат. Тя е горза, че е съумяла да сътвори щастливо семейство и е намерила мъжът на фантазиите си.

Предстои обилна женитба в Белгия, където фолкаджийката живее от 2 години. ТЯ е възнамерявала да носи обичайната бяла рокля, като за избора се е доверила на родни дизайнери.
Интересното е, че предлагането за брак е пристигнало ненадейно навръх нова година. Нейният другар ѝ е направил изненада пред входа. Той паднал на колене и е поднесъл пръстен с елмаз.
                             

Мира се е срещнала с бъдещия си мъж напълно инцидентно преди 4 години. Той е с цели 11 години по-млад от нея, само че това изобщо не е спънка за тях. В началото тя била внимателна точно поради разликата в годините, само че той потвърдил, че е същински зрял мъж - споделя самата тя пред " Телеграф ". Тя схванала, че той не приказва празни приказки и дала късмет на тази връзка.

Мира е майка на малко момченце. 9 месеца главното ѝ занятие е грижата за него. Таткото и бабите оказват помощ, само че тя има предпочитание и потребност да се грижи сама за сина си. С раждането на първото ѝ дете животът ѝ радикално се трансформира.

" Преди да се появи синът ми, аз бях по-скоро лакомец. Времето ми беше напълно за мен. Сега към този момент всичко е друго. Още до момента в който бях бременна знаех, че откакто пристигна дребният на бял свят, всичко ще е друго, само че действително не си давах сметка какъв брой тъкмо другото става всичко “, споделя Мира.

Певицата през днешния ден живее изцяло друг живот, надалеч от шумотевицата и светлините на прожекторите. Публичността не несъмнено не ѝ липсва, липсват ѝ само книгите.

Оказва се, че преди да роди, певицата е успявала съвсем на един мирис да прочете по 5-6 книги на месец. Не може да даде точна численост на книгите, които е прочела през живота си, тъй като са извънредно доста. Но споделя, че това е най-голямата ѝ пристрастеност. Най-много харесва да чете престъпни романи, психически и исторически книги. Има голяма библиотека в къщи и даже към този момент няма никакво място. В Белгия всеки месец получава книги от майка си.
                             

Тази година певицата ще се прибере за цялото лято в България. „ Имам няколко планувани участия в България, ще работя това лято по-активно “, изяснява тя. Има и други задължения, които са планувани и чакат единствено да бъдат доказани. Постепенно се завръща на сцената и няма никакво желание да се разделя с музиката.

Друга огромна пристрастеност на певицата са пътуванията. С днешна дата тя няма изключително време за екскурзии. Но възнамерява да пътува с мъжа си до Доминикана, тъй като е обичано нейно място.

 

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР