Фолкпевицата Мария е преодоляла редица тежки моменти в живота си

...
Фолкпевицата Мария е преодоляла редица тежки моменти в живота си
Коментари Харесай

Мария: Имах кошмарни 6 месеца

Фолкпевицата Мария е преодоляла редица тежки моменти в живота си през последните месеци. Но към този момент са зад тила ѝ и е подготвена да ги споделя.

„ Бях се предала в последните шест месеца. Като че ли всичко, което ми се случи в живота, ми пристигна малко допълнително. Не знам какво тъкмо беше и не бих си разрешила да го дефинирам с някакъв термин, само че ми се наложи да претърпя трансформация – вътрешна и външна.

Много ми беше мъчно. Последните две години пребивавам в някакъв безпорядък, непрекъснато влизам от един филм в различен и това даде своите последици. Имах възприятието, че в никакъв случай няма да мога да се спася от положението, в което бях изпаднала. За благополучие мощният ми темперамент ми оказа помощ. Оправих се и то без непозната интервенция “, показа фолкизпълнителката пред Love style.

Сега обаче има мъж до себе си, който я прави щастлива.

„ Открихме се инцидентно. При мен постоянно по този начин се случва. Съдбата ни срещна. Чувствам се неповторимо добре с него, а и Марая също, което е доста значимо за мен. Все още не живеем дружно. По-интересно ми е да сме като гаджета. Омръзна ми да бъда брачна половинка! “, добавя Мария.

Що се отнася до слуховете, че приятелят ѝ живее в Англия, певицата посочи, че е имала връзки с човек, живеещ във Англия, само че ги е прекратила.

Мария призна, че няма никакъв разговор с някогашния си брачен партньор Христиан Гущеров.

„ Колкото и аз да желая, това зависи от двамата. Няма по какъв начин сама да дефинирам тези връзки. С татко ѝ на Марая също реализирам разговора доста мъчно. Причината не знам къде е. Мъжете заявяват едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, ситуацията става напълно друго. Разбира се, това е тяхно право. Никакви искания не съм имала.

Даже и автомобилът, който ми беше подарък, до момента в който бях брачна половинка на Христиан, той си го взе. Да не приказваме за други материални облаги! Не мога да нарека това държание отговорно и правилно. Но по този начин е в живота – има мъже, които знаят по какъв начин да се отнасят към дамите и момчета, които не знаят “, счита изпълнителката.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР