Фолкпевицата Мария е една от най-оборотните дами в родния шоубизнес

...
Фолкпевицата Мария е една от най-оборотните дами в родния шоубизнес
Коментари Харесай

Как се стигна до боя от Миро Дзвера? SEX тефтерчето на Мара Отварачката

Фолкпевицата Мария е една от най-оборотните дами в родния шоубизнес и все съумява да завърти главата на някой баровец, с цел да си обезпечи безоблачно съществуване и едра прехрана. С последната си половинка - Миро Дзвера обаче, Мара си тури таралеж в гащите, откакто стана ясно, че мъжагата едвам не я е умъртвил от пердах при започване на седмицата.

Във фолк средите недоброжелателки на миньончето незабавно започнаха да потриват ръчички, като споделят, че от дълго време си го е търсела, като се мъкне с мъже с мутренски прякори. Други обаче са на мнение, че казусът на Мария е в безкрайната й сласт, която рано или късно нямаше по какъв начин да не провокира принуждение от ревнивост.

Клюката гласи, че Отварачката е толкоз сластна, че е съумяла да преспи с цели две двойки татко и наследник, което като по знамение й се е разминало без пердах. Първите двама са пловдивските милионери Арабаджиеви. Заралийката първо предходна през леглото на сина Владо, който дълги години бе измежду най-желаните ергени у нас. Именно той спонсорира някои от първите й клипове.



Певицата го играеше примерна брачна половинка на Миро Дзвера

Преди да мине под олтара с благоевградския предприемач Димитър Андонов, Мария е имала и няколко бурни нощи и с бащата на Владо – Вълчо или както обича да му споделят, Ветко.

Второто семейство, минало през леглото на фолк дивата, е Боби и Ники Михайлови. Мара е изневерявала на Митко Андонов с Ники Михайлов, когато вратарят към този момент афишираше връзката си с Алисия. Малко по-късно миньончето на фолка почнала да се върти към Боби Михайлов, бащата на Николай, тъй като схванала, че той е по-перспективен и финансово сполучлив. Двамата се срещали в предпазлив дребен ресторант в Пловдив и постоянно се затваряли се в една стая с часове в продължение на година.

Мария е доста шлайфана в приласкаването на богати мъже, знае по какъв начин да върти по няколко по едно и също време, тъй че е много евентуално някоя забежка да е довела до съвсем съдбовния скандал с Мирослав.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР