Фолкпевицата Галена е нацелила в главата танцьорка в дискотека с

...
Фолкпевицата Галена е нацелила в главата танцьорка в дискотека с
Коментари Харесай

Галена за малко не уби танцьорка, след като гръмна с това оръдие в главата й

Фолкпевицата Галена е нацелила в главата танцьорка в дискотека с оръдие за пушек!

Това излиза наяве от видео, което се популяризира в обществените мрежи и провокира вълна от отвращение поради недомислените дейности на чалга дивата.



Фолкпевицата се приготвя да стреля

На фрагментите се вижда по какъв начин Галена държи цилиндричната машина, която изстрелва пушек под огромно налягане. Фолкаджийката се върти на сцената с рисковото оръдие и в един миг внезапно се завърта, без да осъзнава, че зад нея има две танцьорки. Струята попада непосредствено в главата на едното момиче, чието тяло се раздрусва от удара. Настава къса блъсканица, в която другата танцьорка и Галена се пробват да ревизират какво е положението на потърпевшата.



Танцьорките са сюрпризирани от димната офанзива

Пушекът, който машината създава, не мирише, не е отровен и не оставя петна или мазно към машината и по изпускателната дюза, споделят производители за един от моделите, като не е изрично дали тъкмо подобен е употребен във видеото.

Не е ясно по кое време тъкмо се случва случаят, само че видеото циркулира в онлайн пространството от няколко дни. Остава и тайнственост дали танцьорката е потърпевша съществено, или се разминава единствено с нерешителност, само че мненията към държанието на фолкпевицата са унищожителни. " Дъното ", " Тази жена е за психиатрията ", " Простотия ", " Падение ", " Много елементарен народ за тази дивотия " и " Просто нямам думи! И тая има две деца! " са единствено част от мненията под видеото, което провокира възмущението на интернет потребителите.



Пострадалата се държи за главата

Въпреки опитите на  " България Днес "  да се свърже с певицата за повече информация, тя не отговори на запитванията ни.

Снимки: Инстаграм
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР